top of page

Hoe fijn zou het zijn om lekker in je vel te zitten? Blij en vol zelfvertrouwen door het leven gaan? Jong geleerd is oud gedaan! Blink trainingen biedt kinderen de kans zichzelf spelenderwijs te ontwikkelen tot een sterke ‘ik’.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen weten wie ze zijn, wat ze kunnen en hoe ze dit kunnen bereiken. Ze leren zich bewust te zijn van zichzelf  en van anderen en kunnen dit in hun dagelijkse leven toepassen. Door middel van open communicatie en positief denken leren zij hoe je vrienden en contact maakt.

Blink trainingen en Blink yoga is ontstaan uit gedeelde visie van twee enthousiaste leerkrachten uit het basisonderwijs. Met kracht en optimisme denken wij na over kinderen en de interactie tussen en met hen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in sociaal emotionele ontwikkeling, Rots en Water, NLP en communicatie, kinderyoga, kindermassage en (motorische) remedial teaching.

Na jaren fulltime voor de klas te hebben gestaan bundelen we nu onze krachten om kinderen te helpen een gelukkig kind te zijn. 

Blink staat voor lol, persoonlijke groei, energie en inspiratie.

OVER ONS...

bottom of page