top of page

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

Roos, moeder van Mick (7 jaar)

Mick vindt het heel jammer dat de training nu voorbij is. Hij heeft er echt veel aan gehad. Laatst kwam hij na een boze bui vrij vlot naar beneden en zei: "Een emotie duurt maar 8 minuten mam, daarna doe je het zelf... en dit duurde langer dan 8 minuten, dat zag ik op de wekker. Dus deed ik het zelf en toen heb ik tegen mezelf gezegd dat ik moest ophouden met boos doen."

Zo knap van hem! En hij is echt veel 'stoerder' op school, heeft duidelijk meer zelfvertrouwen. En dat in 6 lessen. Hij heeft nog wel wat leerpuntjes, maar hij en wij hebben nu de tools hiervoor. Dank je wel!

Fleur, moeder van Lieve (11 jaar)

Hi Nadia, nogmaals hartelijk dank voor alles. het is teveel om te benoemen hoe je Lieve hebt geholpen. Wij zien Lieve nu met een lichaamshouding die wij 10+ weken niet voor mogelijk hadden gehouden; zelfverzekerd met vertrouwen in haar kunnen.

Lisa-Jayne, moeder van Felix (5 jaar)

Thank you so very much for the extra lesson yesterday. I found it very helpfull. I will practise with Felix and of course continue to recommend you to people if they ask.

Suzanne, moeder van Loek (5 jaar)

Even een succesverhaaltje tussendoor! Loek had vandaag een inhaalles van zwemmen. Dus zwemmen met 'onbekende' kinderen.
We gingen met de fiets en Loek was alvast naar de fiets gelopen en toen ik aankwam was hij een ademhaling oefening aan doen. Met zijn handen omhoog en weer naar beneden. Ik vroeg waarom hij dat deed en hij vertelde dat hij het spannend vond. De inhaalles.
Zo fijn dat hij die oefening gebruikte en er wat aan had! Aan het einde van de zwemles vertelde hij dat hij vanaf nu zonder kurkjes en vest mag zwemmen. Extra leuk dus:-)

Esther, moeder van Julius (8 jaar)

Direct na de les weet hij meestal niet meteen te vertellen wat hij allemaal geleerd heeft, maar in de loop van de week erna, horen we steeds een klein onderdeel. Ik merk het ook aan hem, dat hij graag helpt (water) en dat hij duidelijker is als hij iets niet wilt en dan niet meteen gaat huilen, zoals eerder. Hulde aan jou!

bottom of page